Vi tester Prosjekt 333

I går startet vi på Prosjekt 333 ved å pakke ned alt som ikke skal brukes de 3 neste månedene og gi vekk det som aldri kommer til å brukes igjen. 
Trykk her for å lese hva Prosjekt 333 er.

Følelsen jeg satt igjen med da jeg var ferdig er ubeskrivelig. Litt som en lettelse! 

Det som overrasket meg mest, var at jeg mangler noen nøkkelplagg for høsten. Om jeg ikke hadde organisert skapet mitt nå, hadde jeg ikke oppdaget dette før langt inn i sesongen når gradene faller! Kjenner jeg meg selv godt nok, ville dette ført til et spontankjøp fordi jeg trengte varme klær asap. 

Nå har jeg mulighet til å planlegge godt, spare og plukke meg noe ordentlig fint som er gjennomtenkt. - Istedenfor å ta det på Mastercard eller gå for en billig versjon fra en fast fashion butikk. 

Bilde fra vårt lager 

 

Etter å ha organisert skapet, har jeg en god mestringsfølelse som har gitt meg lysten på å gjøre flere ting for meg selv. - Slik som å trene, spise næringsrik mat og ha orden på livet. 

Hva gjør du for å føle ro og orden i livet? <3  • Linda Hovden

    Levebærekraftig. Små skatter. Mitt lille, gamle walk-in-closet skap. Feminint. Mykt, behagelig. Kvalitet. Ta godt vare på det jeg har. Håndvask. Naturlige materialer. Bruke det jeg har🌿


Legg igjen en kommentar

Vi godkjenner alle kommentarer før de vises offentlig