Vi presenterer; Universe Of Elysium

Dette smykkemerket har jeg (Karoline) gledet meg SÅ mye til å lansere og jeg har virkelig troen på at dette kommer til å bli vårt nyeste bestselgende smykkemerke!

Universe Of Elysium er et helt nytt smykkemerke etablert av to herlige damer, Marielle og Kristine, i samarbeid med en oslobasert gullsmed. 

Elysium Signatur kolleksjon består blant annet av klassiske og tidløse medaljonger med meningsfulle symboler og tilhørende intensjoner inngravert på baksiden. Disse kommer i vakre øko-vennlige gaveesker sammen med fine beskrivelser på tilhørende kort. Jeg virkelig elsker konseptet og viben som kommer med dette merket!

1111

Her kommer en oversikt over betydningen til symbolene i smykkene til Elysium:

Det tredje øye

Det tredje øyet ligger i midten av pannen og er koblet opp mot tanker og mentale handlinger. Ordet det tredje øyet betyr «Visdom» i Kabbalah. Åpningen av det tredje øyet kan gi sannhet uten støtte fra logikk eller grunn. Når det tredje øyet er i balanse, så stoler vi på vår intuisjon. Det gjør det lettere å løse utfordringer og se problemer fra flere synsvinkler. Vi lærer å godta det vi ikke kan forandre, og slipper å bruke energi på å prøve å kontrollere det.

Å bære et smykke med det tredje øye kan være en påminnelse om vår egen personlige og spirituelle reise, kontakten med det høyere jeg og egen bevissthet.

Tallene 11:11

Numerologi er læren om tallenes skjulte betydning og er basert på at ulike kombinasjoner av tall påvirker vår skjebne.

Det sies at hvis du til stadighet ser tallene 11.11 så er det universet som prøver å gi en ”wake up call” og minner om å stole på egen intuisjon. Tallene symboliserer ny start, endring og nye muligheter. Hvis du lurer på om det er noe du skal gjøre, og ser 11:11, så kan de være et tegn på at du skal gå for det.

Å bære et smykke med 11:11 kan være en påminnelse om å ha tillitt til deg selv og universet og være åpen for de mulighetene livet gir.

Lotus blomst

Lotusblomsten vokser i mørkt og gjørmete vann før den strekker seg mot lyset og springer ut i fantastisk skjønnhet. Den åpner sine kronblader i lyset om morgen og lukker dem ved kvelden. Lotusblomsten er et symbol på fornyelse, renhet og styrke.

Å bære et smykke med lotusblomsten kan være en påminnelse om vårt ubegrensede potensiale, å være fleksible og alltid vite at man er sterkere enn man tror.


Legg igjen en kommentar

Vi godkjenner alle kommentarer før de vises offentlig