ILAG - Brand Guide

ILAG er et norsk merke, etablert i 2020, av designeren Renate Nipe. Ideen bak merket kom fra et ønske om å tilby kunden et mer bærekraftig, avslappet og gøy alternativ innen tekstil

ILAG er hverdagsklær som er fine, komfortable og allsidige nok til at de egner seg på jobb, i sosiale sammenkomster og også hjemme. Plaggene har avslappet passform og en skandinavisk enkelhet over seg. Ilag ønsker å inspirere kvinner til å bruke klærne de kjøper oftere og ved flere anledninger.  

 

Materiale og produksjon

Kolleksjonene til ILAG er klær som er laget i mer naturlige materialer og "dead stock" stoffer. Dead stock, betyr at det ikke produseres nytt garn for å lage plaggene, men at det brukes restegarn som allerede finnes i fabrikkene. Brukes det syntetiske fibre skal de ha en funksjon som gjør at de forlenger levetiden på produktet.

Ilag jobber for å være 100 % transparent og opplyser alltid under hvert plagg om hvilken fabrikk det er produsert i, antall ansatte og fordeling av menn og kvinner. 

Ettsom Ilag et et nyetablert merke og fortsatt regnes som små, legger de lave ordre på plaggene nå i første sesong. Dette gjør at de ikke kjøper nok til å få sertifiseringer på f.eks økologisk bomull, eller Lenzing-viskose (Sertifiseringene har krav om å kjøpe inn et minimum antall ordre). 

 ilag

Pantesystem

ILAG bygger på et pantesystem hvor du får rabatt på nye kjøp, mot at du leverer inn et brukt ILAG plagg til ilagilag. com. Det returnerte ILAG plagget vil bli renset, reparert eller redesignet, plagget blir så re-solgt til nye kunder via ilagilag.com. På denne måten vil vi ILAG med deg forlenge levetiden på hvert enkelt produkt, noe som bidrar til å forsterke vår visjon om en mer miljøbevisst merkevare som skapes ILAG med deg. OPPSTART RETUR ER AUGUST 2021.

Retur: Plagget du returnere blir taksert, hvorav du vil få en rabattkode på et nytt ILAG kjøp via ilagilag.com

Rens/Reparer/Redesign: Plagget du returnere vil bli renset. Det vil så bli reparert og/eller redesignet om det er behov for det. 

Resalg: Det returnerte plagget vil så bli resolgt som et gjenbruksprodukt via ilagilag.com

 


Legg igjen en kommentar

Vi godkjenner alle kommentarer før de vises offentlig