Idas favoritter til sommergarderoben

Nå som gradestokken endelig begynner å vise høyere tall og gresset utenfor vinduet gradvis blir grønnere, er det lite som frister mer enn å pakke vekk vinterklærne og ta frem sommerklærne. Aldri før har jeg vært så klare for sommer, bare legger og fine sommerkjoler som det jeg er i år.

I et håp om å inspirere til sommergarderoben og by på litt sommerstemning, tenkte jeg å vise mine sommer-favoritter fra nettbutikken!

1. Den klassisk hvite 

Min første favoritt til sommergarderoben er denne Sandra-kjolen fra Designers Remix. Dersom jeg skulle valgt kun én kjole denne våren og sommeren, ville jeg gått for denne. Dette er en enkel hvit kjole som går til det meste, men som likevel skiller seg ut med sine broderte detaljer. Kjolen kan enkelt styles opp med et par høye hæler, eller styles ned med et par hvite sneakers slik jeg har gjort på bildene under.  

Designers remix kjole sandra

2. Festklar i mørk grønn

Min andre favoritt er Marie-kjolen fra samme merke. Denne kjolen er så kul, og jeg kan ikke vente med å style denne med et par enkle hæler på en litt kaldere sommerkveld. Denne kan også enkelt styles ned med et par chunky boots/ sneakers eller styles opp med et par høye hæler slik jeg ønsker å gjøre. Kjolen er laget av mykt vegansk skinn, og er veldig behagelig på. 

Designers remix kjole marie

3. Kombinasjonen denim og blonde

Min tredje og siste favoritt blant nyhetene er denne nydelige Sandra-blusen i samme stil som den første kjolen fra Designers Remix. Denne kan også styles på så mange måter. Den kan for eksempel kombineres med dette denim-skjørtet fra Tomorrow Denim (som vist på bildene), disse dressbuksene fra Designers Remix eller et par jeans fra Tomorrow Denim. 

Designers remix bluse sandra

 

Klem, Ida  


Legg igjen en kommentar

Vi godkjenner alle kommentarer før de vises offentlig