Brev fra Gründeren - Reisen

1. August lanserte jeg Sustainablefashion.no med hjelp av familie og venner. Jeg startet med en liten egenkapital og stor tro på at dette er et konsept som det norske folk ønsker og trenger. 

5 måneder senere har Sustainablefashion vokst fra 10 - 15 merker og økt med 197% i omsetning fra måned 1 til måned 5. Per dags dato går all omsetning inn i selskapet igjen.

Mitt mål er ikke å bli rik på dette konseptet, men å bygge et solid selskap som faktisk kan være med å konkurrere mot de store, etablerte aktørene på markedet. På denne måten kan Sustainablefashion.no være med på å endre tekstilbransjen. 

Tusen takk til alle som handler hos oss!!!
Altså WOW! 
Jeg er så takknemlig for hver og en av dere! Jeg prøver å sende en personlig hilsen til absolutt alle som handler. Dere støtter drømmen min om å drive for meg selv og drømmen om å påvirke og bevisstgjøre folk og bransjen.

Jeg har ikke tro på at man skal peke fingre og fortelle noen at det de gjør er feil eller galt. Jeg har tro på å bevisstgjøre og gi folk kunnskap, slik at folk kan ta riktige valg basert på hva som føles rett for dem. Bærekraft kan bety så utrolig mye. Det som er viktig for noen, er kanskje ikke viktig for andre. Vi har nok skam, skyld og frykt i samfunnet.

Dette skjer i 2021
I Januar starter en ny studentpraktikant hos oss. Mer informasjon om dette kommer senere. I løpet av året kommer det flere nye merker. Jeg vil ikke avsløre hvilke, men jeg kan si ny teknologi, innovative, fokus på jordkloden og fremtiden.

Resten av Sustainablefashion.no sin reise og utvikling vil formes sammen med dere. Jeg elsker når dere tar kontakt med oss. - Enten om det er for å stille spørsmål eller gi oss tilbakemeldinger. Jeg ønsker at Sustainablefashion.no skal være en to-veis kommunikasjonsplattform. 

Hilsen
Karoline, gründer av Sustainablefashion.no

 


Legg igjen en kommentar

Vi godkjenner alle kommentarer før de vises offentlig