8 kontoer som er verdt å følge på instagram

Instagram florerer av inspirerende folk og kontoer, og det dukker stadig opp nye. I ukene som har gått har vi presentert noen kvinner som vi finner inspirerende på vår instagram-story. Vi tenkte at det kunne være fint å samle disse personene i et eget innlegg her på bloggen også. Kanskje finner du en ny favoritt blant våre favoritter?

1. Kristiane Aateigen (@Snillegucci)

skjermbilde snillegucci
 

Kristiane er en stor favoritt når det kommer til hverdagsinspirasjon. Kristiane poster innhold som virkelig gir verdi til følgerne og som skiller seg ut fra andre på Instagram. Her får du en blanding av hverdagsinspirasjon og gode tips og råd. Hun tar stadig opp dagsaktuelle temaer og setter lys på viktige emner som blant annet psykisk helse og kvinnehelse. Vi syns Kristiane er et godt forbilde og et sunt tilskudd på Instagram. Hun virker som et genuint og tvers igjennom godt mennesket, som bruker stemmen sin til å fremme mye bra! 


Kristiane har også gitt ut boken “Lev ditt beste liv” som er en planlegger og selvhjelpsbok i ett. Her gir hun råd og tips om hvordan du kan leve ditt beste liv, gjennom planlegging og selvhjelp. 


2. 
Camilla Hellum (@Urbaniamagasin)

 
Skjermbilde feed urbaniamagasin

Hva skulle vi gjort uten de gode tipsene til Camilla Hellum? På instagramkontoen og i bloggmagasinet Urbania Magasin får vi alt fra tips til spise-og drikkesteder i Oslo til utenlandske reiseguider og vinanbefalinger. 


Vi vil absolutt anbefale denne kontoen til alle matglade, reiseglade og vinglade mennesker der ute. Kanskje spesielt våre “fellow Oslo-borgere”, da mange av stedene er lokalisert i Oslo. Her vil du definitivt finne steder som frister å besøke eller mat som frister å smake!
 


3. Julie Ilona Balas (@Juliesmatblogg)

 
Skjermbilde feed juliesmatblogg

Juliesmatblogg er en stor favoritt når vi trenger inspirasjon på matfronten. Her får du ikke bare helt fantastiske oppskrifter og tips om god mat, men feeden er også en fryd for øyet. Vi vil faktisk påstå at det er umulig å gå innom profilen til Julie uten å føle på “good vibes” og få lyst til å bli invitert på middag..


Kontoen anbefales til alle som liker å lage, se på eller spise god mat! 


I tillegg til sin egen konto driver Julie instagramkontoen @fyllachatten sammen med to venninner, hvor de tester naturvin og deler vintips. Julie har også gitt ut kokeboken “Julies grønne kjøkken” med masse digge grønnsaksoppskrifter. 


4. Anette og Susanne Bastviken (@Radicalbroccoli)

 
Skjermbilde feed radicalbroccli

Det er umulig å ikke la seg inspirere av søskenparet Anette og Susanne Bastviken. Gjennom kontoen deres ønsker de å inspirere følgerne sine til å handle mer bærekraftig. Her får man en god dose inspirerende hverdagsbilder blandet med tips og råd om hvordan man ved enkle grep kan leve så miljøvennlig som mulig. Dette innebære blant annet tips om plantebaserte matretter, bærekraftige produkter og kunnskap rundt miljøvern og bærekraft. 


Ved siden av instagramkontoen deres driver søstrene en podcast med samme navn, i tillegg til en nettbutikk og eget klesmerke. De har også skrevet den bestselgende boken “jordnært” som kom ut i 2019. 


5. Anne Marthe (@Widney)

 
Skjermbilde feed Widney

Anne Marthe er en skikkelig gledesspreder som lyser opp feeden med sitt smittende humør! Anne Marthe er, etter vår mening, en av de beste på å skape kreativt og gøyalt innhold. Instagramkontoen er en ordentlig inspirasjonshule, full av tips og triks om alt fra foto og redigering, til hudpleie og veganske matretter.

Ikke nok med at innholdet har stor verdi for følgerne, bildene er også av god kvalitet og feeden er en fryd å se på.

Uansett hva du skulle trenge av tips kan vi nesten garantere at du vil finne det her.. Her er det mye å hente!


6. Katarina Sollid (@Katarinasollid)

 
Skjermbilde feed katarinasolli

Katarina Sollid er en skikkelig gladjente som det er umulig å ikke bli glad av. Dette er kontoen for de som ønsker treningsmotivasjon i feeden sin. Gjennom instagramkontoen hennes sprer hun treningsglede og motivasjon til både treningsglade og mindre treningsglade følgere. Vi elsker hvordan hun fremmer viktigheten av fysisk aktivitet på en sunn og fornuftig måte! 


Katarina har også en podcast med navn “Katarina og Andrea! sammen med Andrea Hegna. her deler de tanker og snakker om ting de brenner for.


7. Gry Dyblie (@Grydyblie)
 
Skjermbilde feed grydyblie

Gry er en ordentlig powerwomen som i tillegg til å være regionalsjef i Vero Moda er skikkelig inspirerende på sosiale medier. På instagram deler hun inspirerende innhold om både mote, trening og hverdag. Hun tar oss med på alt hun setter seg av mål og motiverer følgerne til å jobbe mot målene og leve en sunn livsstil. Vi liker speiselt godt hvordan hun kommuniserer med følgere sine på en personlig måte gjennom video på story. Ved å følge Gry får man en følelse av å bli kjent med henne som person og ikke en polert fasade. Dersom du ønsker klesinspirasjon i feeden din, er dette personen å følge!

 

8. Ada Martini (@Adamartini)

 
Skjerbilde feed Adamartini
Ada er en norsk modell med 10 års erfaring som internasjonal modell. Etter å ha fått med seg hvordan klesindustrien har gått fra “verre til verst” i løpet av disse årene, bestemte Ada seg i 2020 for å bare stå modell for klesmerker med bærekraftige verdier. Hun er et forbilde og en stor inspirasjon når det kommer til bærekraftig mote, åpenhet og det å være en modig kvinne med en sterk stemme.
Gjennom instagramkontoen sprer hun kunnskap rundt bærekraft, og deler øyeblikk fra livet som modell.

For å bevisstgjøre og sette fokus på bærekraft har hun også startet et rom på appen Clubhouse hvor hun inviterer inn mennesker til diskusjon om temaet! Ada har også vært med å starte spare-appen SPIFF, i håp om å få folk til å spare og bli mer bevisst på overforbruk.

Legg igjen en kommentar

Vi godkjenner alle kommentarer før de vises offentlig