Slik gir du slipp på klær og ting du ikke trenger

Vi har tidligere skrevet om prosjekt 333 her... som går ut på å bygge en kapselgarderobe bestående av 33 plagg, hvor du skrifter ut enkelte plagg hver tredje måned for å tilpasse garderoben til sesongen. 

Uansett om du velger å ha en helårsgarderobe hvor du rydder ut med jevne mellomrom eller om du har en kapselgarderobe, så kan det være vanskelig å ta et valg om du skal beholde ting eller kvitte deg med det. 

Vi har listet opp 5 tips som kan gjøre det enklere å gi slipp på klær og ting: 

1. Gi slipp på klær og ting ikke passer kroppen din i dag.
Rydd vekk klær som ikke passer kroppen din nå. Se hvordan det føles å akseptere deg selv slik du er i dag. Det er slitsomt å hele tiden bli mint på at du må endre kroppen din for å passe klærne i klesskapet ditt.

2. Gi slipp på klær og ting som noen ga deg, men som du aldri bruker.
Doner/selg ting og klær som du har fått i gave, men som du aldri bruker. Det betyr ikke at du ikke satte pris på intensjonen bak gaven.

3. Gi slipp på klær og ting som ikke passer livsstilen din lenger.
Lev i nuet, istedenfor å holde fast i ting som du brukte i en tidligere jobb/livssituasjon eller har et ønske om å bruke i fremtiden.

4. Gi slipp klær klær og ting som kostet alt for mye og som gir deg dårlig samvittighet.
Kvitt deg med ting som kostet ALT for mye og som konstant minner deg på den dårlige samvittigheten.

5. Gi slipp på klær og ting som gjør deg trist eller får deg til å føle deg dårlig. 
Tingene vi omgir oss med påvirker hvordan vi har det inni oss. Klær og ting som minner deg på triste hendelser eller får deg til å ikke føle deg god nok, er ikke noe å samle på.


Legg igjen en kommentar

Vi godkjenner alle kommentarer før de vises offentlig