3 Apper du burde teste!

Hei!

Begynner du å bli klar for å rydde ut sommergarderoben og forberede deg til høsten? Kanskje har du også tenkt på å prøve deg på en kapselgarderobe, slik som vi? Da vil vi anbefale 3 Apper som kan gjøre livet ditt litt enklere!

Om du trenger å kjøpe noe nytt

1. Good On You:
Dette er en plattform som rangerer merker etter deres påvirkning på planeten, mennesker og dyr. Om du ikke finner det merket du leter etter, kan du sende det inn til dem som et forslag. Denne appen har vi brukt mye når vi vurderer merker å ta inn. Om du skal kjøpe merker som du ikke finner hos oss, kan vi anbefale å søke dem opp hos dem!


Om du ønsker å organisere klesskapet ditt

2. Smart Closet - Fashion style:
Her kan du legge inn bilder av alle plaggene du har i garderoben din, enten vet å søke den opp på internett eller å ta dem selv. På denne måten har du oversikt over alt du har i skapet ditt og du kan enkelt sette dem sammen til forskjellige antrekk. Jeg kan nesten garantere deg at du kommer til å få et nytt syn på klesskapet ditt - både ved å kvitte deg med ting og ved å tenke deg om 2 ganger før du kjøper noe nytt. 


 

Når du skal kvitte deg med noe eller kjøpe brukt

3. Tise:
Denne er nok ikke ukjent for så mange, men jeg har en oppfattelse av at det fortsatt er mange som ikke har begynt å ta den i bruk. Tise er en genial og enkel måte å selge klær og ting som du ønsker å kvitte deg med. Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde og skrive en liten beskrivelse, så er det noen som tar kontakt om de ønsker å kjøpe. Tise er også et skattekammer hvor du kan finne mye fint! Vi vet alle at det er bedre for miljøet å kjøpe brukt, så her kan du virkelig handle med god samvittighet. 

 

Har du noen tips til Apper som har gjort ditt liv enklere? Vi vil høre om dem :D 


Legg igjen en kommentar

Vi godkjenner alle kommentarer før de vises offentlig